Legeland:
Baby og Børne Messens flotte legeland er nok mest for børnene, selv om forældrene gerne må kigge på eller hjælpe til, hvis de vil.

Ansigtsmaleren holder f.eks. til i legeland, og her kan I bl.a. blive malet som jeres yndlingsdyr. I kan også slippe kreativiteten løs i tegneværkstedet, og de mindste kan hygge og lege i Soft Play-området. Og så er der naturligvis den kæmpe hoppeborg, hvor selv de mest aktive børn får brugt en masse energi.

Scenen:
På scenen er der underholdning, som sagtens kan nydes af børn og forældre sammen. Der vil være noget for alle sanser – men især er der lagt vægt på det sjove og måske endda skøre. I vil f.eks. kunne opleve et vildt ballon-menneske-show, en mystisk og utrolig tryllekunstner samt iørefaldende indslag med sang og musik.

Foredrag og indlæg:
En række spændende fagprofiler inviteres til at holde foredrag, som kan bidrage med ny viden og inspiration til forældre – nuværende såvel som kommende. Det endelige foredragsprogram ligger ikke helt fast, men eksempler på temaer vil f.eks. være ”Børns trivsel”, ”Opdragelse” og ”Mobning”.

Lidt om det praktiske:
Messeområderne er naturligvis indrettet med alt det praktiske, der gør det nemt at have de mindste med. Der er f.eks. fine amme- og puslefaciliteter, masser af plads til barnevogne og strollers samt mulighed for at købe mad og drikke etc.
image