Dit privatliv er vigtigt for Baby og Børne messe. Denne erklæring viser information praksis for Baby og Børne messes websteder, herunder hvilken type oplysninger der indsamles og registreres, hvordan oplysningerne bliver anvendt, og med hvem de oplysninger deles.
Ved at bruge denne hjemmeside, giver du dit samtykke til indsamling og brug af oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Du anerkender også, at Baby og Børne messe kan til enhver tid ændre, tilføje eller fjerne eller på anden måde opdatere denne fortrolighedspolitik efter eget skøn og uden forudgående varsel.

Det er vores hensigt at postere sådanne ændringer på denne side, så du er fuldt informeret om de typer af oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger det, og under hvilke omstændigheder det kan videregives.

Vores privacy policy er let at finde, da det er placeret på vores hjemmeside og er knyttet til alle dele af et websted, hvor personlige data bliver bedt om.

På sådanne dataindsamling point, kan være givet yderligere forklaringer, hvor det er relevant, med hensyn til de formål, hvortil oplysningerne vil blive brugt.

Denne politik, kombineret med alle supplerende forklaringer, vil fortælle dig, hvordan vi vil behandle alle data om dig, som du frivilligt opgiver i forbindelse med din brug af vores hjemmesider.